Explore finder
02
DECEMBER
2021

NAUJAS FINDER BLISS2 BEVIELIS REGULIATORIUS: KOMBINACIJA KURI SUPAPRASTINA SUDĖTINGAS SISTEMAS

Finder išmanusis termostatas - lankstus ir universalus sprendimas sudėtingoms sistemoms valdyti.

Nauji produktai

Finder BLISS2 yra išmanusis universalus termostatas , kurį galima naudoti beveik bet kurioje gyvenamojoje ar komercinėje aplinkoje. Sudėtingų sistemų, nuo vienos zonos iki kelių šildymo/vėsinimo zonų ar drėgmės valdymui, galima naudoti vieną ar daugiau Bliss2 termostatu su nauju bevieliu reguliatoriumi 13.21.8.230.S000.

Dėka 868 MHz radijo dažnio signalo, šis reguliatorius yra labai universalus įrenginys, kurį galima integruoti į naują arba esamą šildymo/vėsinimo sistemą. Dažniausiai jis gali būti naudojamas tiesiogiai, norint įjungti arba išjungti katilą arba valdyti atskirų šildymo zonų solenoidinius vožtuvus – jo universalumas ypač naudingas tais atvejais, kai valdymo kabelius nutiesti prie BLISS2 arba solenoidinių vožtuvų yra nepatogu arba neįmanoma.

Tokiems uždaviniams spręsti reikalingos specifinės šildymo, vėsinimo, pagrindinės šildymo ar aušinimo zonos funkcijos, kurias turi šis reguliatorius.
Šis naujas reguliatorius taip pat gali būti naudojamas kaip higrostatas, su drėgmės signalo, kurį išduoda BLISS2 sumontuotas RH jutiklis, atkartojimu / dubliavimu, kurį vėliau galima panaudoti oro sausintuvui arba priverstinio vėdinimo sistemai valdyti.
Jis taip pat turi naują “kontaktų atkartojimo / dubliavimo” funkciją, kai reguliatoriaus kontaktas atkartoja termostato kontaktų atidarymą ir uždarymą, neatsižvelgiant į BLISS2 nustatytą naudojimo režimą.

IŠMANUS ĮRENGINYS MAKSIMALIAM KOMFORTUI

Modulinė BLISS2 topologija leidžia prijungti iki 10 įrenginių prie vieno Gateway2, tai atveria galimybę sukurti kelių zonų sistemas be vingiuotų kabelių, ypač naujo 13.21-S000 modelio reguliatoriaus dėka. Išplėskite užduočių sritis, kurias galite išspręsti paversdami Finder gaminius pagamintus Italijoje savo tobulu partneriu.

Finder išmanusis termostatas gali lengvai veikti su įvairaus tipo ar dydžio sistemomis (tradiciniu radiatoriumi, grindiniu šildymu, šilumos siurbliu, konvektoriumi ir daugeliu kitų).

Kaip minėta anksčiau, sumontavus kelis termostatus ir reguliatorius prie grindinio šildymo sistemos vožtuvų, galima lengvai ir greitai, išnaudojant kur kas mažiau kabelių, sukurti norimas klimato sąlygas skirtingose zonose.

VEIKIMAS IR PRITAIKYMAS

Didelio nuotolio radijo dažnių ryšys tarp BLISS2, reguliatoriaus (13.21-S000) ir Gateway2 (modelis 1Y.GU0051) pašalina daugelį problemų, kylančių dėl kabelių, kurie paprastai eitų iš termostato į katilą ir/arba prie zonos vožtuvų.

Klimato kontrolės sistemos su išmaniuoju BLISS2 termostatu komunikuoja tarp įvairių įrenginių nuotoliniu būdu per išmanujų telefoną – visa tai dėka nemokamos Finder BLISS programėlės. Baterijos maitinimo šaltiniu, trunkančiu daugiau nei pusantrų metų, termostatas gali būti pastatytas į tinkamiausią vietą temperatūrai stebėti, kai tuo tarpu reguliatorius (-iai) gali būti sumontuoti katilinėje sistemai įjungti/išjungti, arba prie grindinio šildymo kolektoriaus sistemos.

Sistema taip pat gali būti valdoma balso komandomis, nes ji yra integruota su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ balso asistentais, kurie yra bet kuriame išmaniąjame įrenginyje.

Techninė informacija apie naują vieno kontakto RF 868MHz reguliatorių:

  • 1 CO išvesties kontaktas 16 A 250 VAC
  • Maitinimo įtampa 110… 230 V AC
  • 1 atstatymo mygtukas
  • Programuojamas su Finder BLISS programėle
  • QR kodas pririšimui
  • Galima derinti su išmaniuoju BLISS2 termostatu
  • 868MHz dažnio radijo bangos

 

868MHz REGULIATORIUS IR KELETAS PRITAIKYMO ATVEJŲ:

Šis naujas 868MHz reguliatorius gali būti geras “padėjėjas” termostatui, jeigu termostatas yra sumontuotas neidealioje vietoje, reikia valdymo keliose zonose arba aukštuose ir t.t.

Pirmuoju atveju dėl reguliatoriaus įrengimo, termostatą galima sumontuoti toje vietoje, kur nėra galimybės prakloti kabelių, todėl jį galima pastatyti vietoje, kuri tiktų maksimaliam komfortui užtikrinti. Tačiau, antruoju atveju, šalia kiekvienos zonos soilenoido pastačius reguliatorių, galima lengviau valdyti sistemą, kuri susideda iš zonų per kelis kambarius ar aukštus.

Pastaba: prie kiekvieno BLISS2 galima prijungti 5 reguliatorius

13.21-S000 REGULIATORIAUS PRIVALUMAI

Dėka didelio nuotolio radijo ryšio, naujasis reguliatorius išsprendžia laidų pravedimo nuo termostato iki zonos vožtuvo arba katilo problemą. Be to, turimas bepotencialio perjungimo išėjimo kontaktas leidžia lengvai susieti su šiuo nauju reguliatoriu:

  • Katilo plokštės įvestį
  • Oro kondicionieriaus plokštės įvestį
  • Zonos vožtuvą
  • Bendros paskirties vožtuvą
  • Bendros paskirties siurblį
  • Konvektorių
  • Infraraudonųjų spindulių šildymo plokščių
PREV
VENTILIATORIAI ELEKTROS SKYDAMS
NEXT
FINDER PRISTATO SAVO NAUJĄ INTERAKTYVŲ KONFIGŪRATORIŲ, KAD PASIRINKTUMĖTE TINKAMUS TERMOREGULIAVIMO PRODUKTUS
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018