Explore finder
17
DECEMBER
2021

FINDER PRISTATO SAVO NAUJĄ INTERAKTYVŲ KONFIGŪRATORIŲ, KAD PASIRINKTUMĖTE TINKAMUS TERMOREGULIAVIMO PRODUKTUS

Šis nemokamas Finder įrankis leidžia greitai ir lengvai parinkti termoreguliacijos įrenginius, reikalingus tinkamam temperatūros reguliavimui elektros skyduose.

Nauji produktai

Šis nemokamas Finder įrankis leidžia greitai ir lengvai parinkti termoreguliacijos įrenginius, reikalingus tinkamam temperatūros reguliavimui elektros skyduose.
Po išsamių konsultacijų su klientais ir platintojais, siekiant palengvinti elektros skydų projektavimą, Finder sukūrė šį naują pramoninį temperatūros reguliavimo konfigūratorių,.

Naujasis įrankis pagreitina termoreguliacijos įrenginių pasirinkimą, atsižvelgiant į situacijas, tokias kaip skydo montavimo vietą – viduje ar lauke. Naudojant įrankį būtini sudėtingi skaičiavimai supaprastėja, skaičiavimo rezultatas bus pateiktas greičiau nei per 60 sekundžių, išsamiai aprašant tinkamus termoreguliavimo prietaisus.

KAIP VEIKIA KONFIGŪRATORIUS?

Konfigūravimui užtenka tik 7 žingsnių, kurių metu įvedama informacija apie įrengto skydo vietą, aplinkos temperatūros diapazoną ir aukštį virš jūros lygio, jo matmenis ir sugretinimą su kitais skydais, išsklaidomą galią ir vidinę temperatūrą.

Naudoti šį įrankį paprasta, nemokama ir nereikia jokios registracijos. Įvedus projekto pavadinimą kartu su reikiama informacija, per mažiau nei minutę bus pateikti tokie duomenys kaip oro srautas ir (arba) galia vatais, atitinkamai reikalinga skydui vėsinti arba šildyti, su siūlomų Finder įrenginių išsamiu aprašymu.

REKOMENDUOJAMI PRODUKTAI

Norint optimaliai reguliuoti šilumą elektros skyde, projektuojant būtina numatyti visus prietaisus, kurie šildo arba vėsiną skydo vidų.

Idealios temperatūros ir optimalaus oro kokybės lygio palaikymas yra svarbus tiek elektros sistemos saugumui ir vientisumui, tiek sumontuotų įrenginių veikimui ir ilgaamžiškumui.

Finder dirbantis daugiau nei 65 metus kartu su profesionalais elektroninių ir elektromechaninių prietaisų montavimo srityje, sukūrė platų termostatų, termohigrostatų, ventiliatorių, elektros skydų šildytuvų asortimentą. Tokie produktai gali pasigirti daugybe patvirtinimų ir sertifikatų ir užtikrina tinkamos aplinkos palaikymą elektros skyduose, spintelėse ar dežutėse.

VIENAS KONFIGŪRATORIUS, DAUG PRIVALUMŲ

Naudodami naują pramoninio termoreguliavimo konfigūratorių, Finder leidžia supaprastinti skaičiavimo procesą, pateikiant duomenis ir gaminių charakteristikas ataskaitoje, kurią galima atsisiųsti ir bendrinti.

 

>> PRADĖKITE SAVO KONFIGŪRACIJA DABAR IR PASIDALYKITE JA SU SAVO KLIENTAIS!

Be to, kai konfigūracija bus baigta, galite paprašyti komercinio pasiūlymo, taip pat pasinaudoti Finder technikų žiniomis ir pagalba dėl bet kokių kitų įrenginių, tokių kaip laikmačiai, moduliniai kontaktoriai, pramoninės relės ir daugiau produktų.

 

>> PAPRAŠYKITE NEMOKAMOS KONSULTACIJOS DABAR.

PREV
NAUJAS FINDER BLISS2 BEVIELIS REGULIATORIUS: KOMBINACIJA KURI SUPAPRASTINA SUDĖTINGAS SISTEMAS
NEXT
FINDER PRISTATO NAUJUS KOMPAKTIŠKUS 9D SERIJOS DIDELĖS SROVĖS PASKIRSTYMO GNYBTŲ BLOKUS
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018