Explore finder
20
JUNE
2022

Finder pristato savo naują CAD modelių katalogą PARTcommunity

Siekiant paremti savo partnerių ir klientų projektavimą, Finder pristato savo katalogą projektavimo platformoje PARTcommunity.

Įvykiai ir parodos

Naudojant CAD technologijas arba kompiuterinį projektavimą ir braižymą (CADD), galima sukurti rankinio piešimo projektą pakeičiant automatizuotu procesu.

CAD programinės įrangos naudojimas leidžia optimizuoti projektavimo procesą ir yra plačiai naudojamas elektros pramonėje.
Siekiant patenkinti savo klientų poreikius, Finder nusprendė PARTcommunity portale pateikti savo gaminių 3D geometriją. Tai papildo šiuo metu pasiekiamus .stp failus, reikalingus tokio tipo apdorojimui.

Kas yra PARTcommunity?

PARTcommunity sukūrė CADENAS – pirmaujanti tarptautinė skaitmeninė eCatalogue sprendimų platformą, skirta inžinieriams ir projektuotojams bei technikams. Internetinis portalas siūlo nemokamus 2D ir 3D CAD modelius iš daugelio pasaulio gamintojų.

Tokio tipo programinės įrangos naudojimas padeda projektuotojams, architektams ir inžinieriams supaprastinti ir optimizuoti projektavimo procesą, susijusį su jų projektais, padedant priimti sprendimus viso proceso metu.

Kokie yra paslaugos privalumai?

  • Žymiai sutaupoma laiko viso projektavimo proceso metu
  • Visi kataloge esantys CAD modeliai yra sertifikuoti Finder
  • Nemokamai 2D ir 3D CAD modelių atsisiuntimai
  • Išplėstinės paieškos įrankiai pagal geometrinį panašumą, eskizus ir paveikslėlius

Finder katalogas

Finder daugiau nei 65 metus gamina elektrinius ir elektroninius komponentus, skirtus montuoti į elektros skydus arba ant spausdintinių plokščių (PCB). Visą šį laiką jis siekį padėti elektros inžinieriams projektavimo etape.

Naudojant Finder daugiakalbį elektroninį katalogą PARTcommunity svetainėje, vartotojas vos keliais žingsniais gali sugeneruoti pritaikytus duomenų lapus pagal konkrečias, kiekvieno atskiro įrenginio konfigūracijas.

>> Eikite į Finder x PARTcommunity katalogą.

Norėdami gauti daugiau techninės informacijos, atsisiųskite mūsų bendrą katalogą.

Kokius Finder gaminius galima rasti kataloge?

CAD kataloge galite rasti daugybę gaminių, naudojamų elektros skyduose, skirtų civilinės ir komercinės bei pramoninėms paskirtims.

Civilinės ir komercinės paskirties produktai:

 

Produktai, skirti pramonei:

 

>> Peržiūrėkite katalogą

PREV
FINDER PRODUKTAI GELEŽINKELIŲ SEKTORIUI
NEXT
NAUJA 70.61 SERIJOS TRIFAZĖ ĮTAMPOS STEBĖJIMO RELĖ
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018