Explore finder
28
APRIL
2023

Finder pristato 12.B2 Bluetooth Astronominį laiko jungiklį

Neprilygstamai universaliam naudojimui

Nauji produktai

Finder  12.B2 serijos laiko jungiklis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško Bluetooth įrenginio, galinčio valdyti  laiko  funkcijas visų metų laikotarpyje.

Mokyklos, viešasis apšvietimas, mažmeninės prekybos centrai ir automatizavimo sistemos (pvz., drėkinimas) yra tik kelios pritaikymo sritys, kuriose modelis 12.B2 gali turėti didelę įtaką.

Pavyzdžiui, mokykloje galite užprogramuoti, kad skambutis skambėtų tik reikiamomis, iš anksto nustatytomis metų dienomis, priklausomai nuo semestrų laikotarpio, savaitgalius ir mokyklos atostogas.
Panašiai daugiabučiams namams ir kotedžams, galėsite nustatyti drėkinimo sistemos suveikimą tam tikrais laikotarpiais.

Todėl šį ‘astro’ laiko jungiklį galite užprogramuoti visiems metams, išvengiant būtinybės periodiškai perprogramuoti įrenginį.

Modelis 12.B2 skirtas montuoti į elektros arba apskaitos skydą, o modelio 012.BG belaidė GPS antena, kuri naudodama ilgo nuotolio Bluetooth 5, nuolat sinchronizuoja įrenginį ir yra skirta montavimui lauke.

Viena iš išskirtinių funkcijų – programavimas naudojant Finder Toolbox programėlę, kuri leidžia lengvai ir greitai valdyti visus parametrus, nesant arti įrenginio.

Taipogi, be trijų šiuo metu esančių funkcijų modelio 12.A2 laiko jungiklyje (t.y. įjungimo/išjungimo, Astro ON/Astro OFF, impulso), modelio 12.B2 laiko jungiklis papildytas kitomis funkcijomis (Astro impulsas, Atsitiktinis, Ciklinis ir Dinaminis Astronominis kompensavimas), kai kuriuos iš jų galima programuoti tiek programėle, tiek klasikiniu pulteliu.

Be dviejų išvesties kontaktų, išėjimus galima išplėsti per “Bluetooth” naudojant iki keturių papildomų 13.21-B modelio elektroninių relių. Taipogi, norint apeiti programos veikimą, rankiniu būdu galima perjungti laiko jungiklio kanalus su aštuonių papildomų įėjimų pagalba naudojant iki keturių 1Y.P2 modelio įvesties sąsajas (įskaitant perjungimo, priverstinio įjungimo arba išjungimo būsenas ir laiptinės apšvietimą).

Štai pagrindinės naujojo Finder metinio astronominio laiko jungiklio funkcijos:

2 perjungiami 16 A kontaktai

Išplečiamas naudojant modelius 13.21-B ir 1Y.P2

Sinchronizuojamas per GPS

Rankinis programavimas

Didelio nuotolio “Bluetooth 5”

– Konfigūravimas per “Finder Toolbox” programėlę

 

Sužinoti daugiau

PRODUCTS
12.B2
TYPE
PREV
YESLY IR BLISS VIENOJE PROGRAMĖLĖJE - FINDER YOU
NEXT
FINDER SUKURĖ KONFIGŪRATORIŲ, SKIRTĄ CIVILINIAM IR KOMERCINIAM SEKTORIAMS
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018