Explore finder
12
APRIL
2023

YESLY ir BLISS vienoje programėlėje – Finder YOU

Finder pristato savo naują programėlę, kuri pavers jūsų namus dar išmanesniais.

Nauji produktai

Su nauju dizainu ir lengvai pasiekama valdymo sąsaja, nauja Finder programėlė siūlo vartotojams papildomas funkcijas, priklausomai nuo jų paskyros tipo.

Finder YOU skirta montuotojams, kurie gali programuoti įvairius įrenginius (pvz., reles, reguliatorius ir termostatus), taip pat galutiniams vartotojams, kurie dabar su sumontuotais Finder įrenginiais valdo apšvietimą, temperatūrą, elektrines žaliuzes bei kitus prijungtus prietaisus greitai ir lengvai.

Taigi, kokios tos naujos funkcijos?

Yra keletas funkcijų, dėl kurių naujoji programėlė yra nepakeičiamas Finder išmaniųjų įrenginių konfigūravimo ir valdymo įrankis:

Viena valdymo platforma skirta YESLY ir BLISS

Dabar viskas, ko jums reikia, yra Finder YOU: viena platforma, leidžianti greitai ir lengvai pridėti, konfigūruoti ir valdyti YESLY sistemą bei BLISS chronotermostatus.

Konfigūruokite įrenginius nuotoliniu būdu

Finder YOU turi galimbę nuotoliniu būdu konfigūruoti įrenginius – tada galėsite atsisiųsti reikiamą konfigūraciją. Ši funkcija suteikia didelį pranašumą elektrikams, kurie dabar gali optimizuoti savo laiką, todėl montavimo procesas tampa greitesnis ir efektyvesnis.

Skirtinga prieiga pagal poreikį

Priklausomai nuo vartotojo tipo, programėlė siūlo skirtingas vartotojo sąsajas bei galimybes.

Montuotojas ir jų klientai galės naudoti tą pačią programėlę įrenginio konfigūravimui, apšvietimui, motorizuotoms langinėms/užuolaidoms, termostatams ar elektrinėms spynoms valdyti. Juos galima nustatyti taip, kad vartotojui būtų suteikta visa arba dalinė prieiga.

Daugiau lankstumo ir padidinto saugumo su neribotu bendrinimu

Naudodami šią funkciją galite bendrinti savo įrenginiais su neribotu skaičiumi vartotojų ir suteikti laikiną prieigą ir leidimus. Prieiga ir leidimai gali būti automatiškai atšaukti, kai jų nebereikia. Tai idealus sprendimas kelių namų savininkams arba tiems, kurie valdo viešbutį, nakvynės su pusryčiais namus ar poilsio namus ir kuriems gali tekti suteikti svečiams prieigą prie įvairių YESLY ir BLISS įrenginių. Šią naują funkciją galima naudoti instaliacijose, kuriuose yra Finder Gateway.

Finder YOU galima nemokamai atsisiųsti iš “App Store” ir “Google Play”.

PREV
FLEXIBILITY AND CONSIDERABLE TIME SAVINGS WITH THE FINDER MASTERIN SYSTEM
NEXT
FINDER PRISTATO 12.B2 BLUETOOTH ASTRONOMINĮ LAIKO JUNGIKLĮ
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018