Explore finder
20
JULY
2023

Finder sukurė konfigūratorių, skirtą civiliniam ir komerciniam sektoriams

Naujas Finder konfigūratorius, skirtas padėti pasirinkti tinkamiausius produktus civiliniam ir komerciniam sektoriams jau yra pasiekamas.

Nauji produktai

Gali būti sunku išsirinkti idealų produktą, skirtą automatizuoti apšvietimo sistemą arba valdyti šildymą nuotoliniu būdu. Naujas Finder konfigūratorius, skirtas civilinio, komercinio, bei kitų paskirčių sektoriams yra internetinis įrankis, leidžiantis pasirinkti tinkamiausius įrenginius pagal jūsų poreikius.

Naujas konfigūratorius, kurį rasite Findernet.com Pagalbos skiltyje, yra greičiausias būdas gauti Finder produktų pasiūlymą, kuriuos galite panaudoti civiliniame, komerciniame arba kituose sektoriuose.

Kaip gauti kuo daugiau naudos iš Finder konfigūratoriaus, skirto civiliniam ir komerciniam sektoriams.

Naujas Finder internetinis konfigūratorius, skirtas civiliniam, komerciniam ir kitiems sektoriams yra idealus sprendimas tiems, kuriems reikia valdyti apšvietimą arba elektrines žaliuzes, patobulinti šildymo sistemą ar stebėti namuose suvartojamą energiją.

Visi parametrai ir užduoti klausimai buvo nuodugniai peržiūrėti naudojant ir projektuojant konfigūratorių, siekiant užtikrinti geriausią įmanomą rezultatą, reaguojant į dažniausiai pasitaikančius poreikius civiliniame ir komerciniuose bei kitų sektorių instaliacijose.

Konfigūratorius yra naudingas daugelyje taikymo sričių, pavyzdžiui:

  • Apšvietimas
  • Šildymas
  • Elektrinės žaliuzės ir roletai
  • Valdomos spynos ir elektros lizdai
  • Apkrovos valdymas ir energijos apskaita
  • Instaliacija ir įrenginio apsauga

Priklausomai nuo vartotojų atsiliepimų, sekantys klausimai bus skirti atrasti geriausius įmanomus sprendimus visam Finder katalogui, kuriame šiandien, kartu su pramonės sektoriui skirtais įrenginiais yra daugiau nei 14 500 skirtingų gaminių.

Proceso pabaigoje galite išsaugoti ir atsispausdinti projekto detalizacija, o naudojant kontaktinę formą  – užpildyti komercinio pasiūlymo užklausą pagal jūsų poreikius.

Norėdami išbandyti naująjį konfigūravimo įrankį, spauskite čia.

 

PREV
FINDER PRISTATO 12.B2 BLUETOOTH ASTRONOMINĮ LAIKO JUNGIKLĮ
NEXT
OPTIMALUS DARBAS IR MAKSIMALI APSAUGA SU NAUJU FINDER MAITINIMO ŠALTINIU SKIRTU OPTA
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018