Explore finder
06
MAY
2021

7M serija – nauji išmanieji elektros energijos skaitikliai

Naujieji 7M serijos išmanieji elektros energijos skaitikliai pasižymi labai pažangiu ir novatorišku dizainu, kuriame gausu funkcijų, įskaitant galimybę nuskaityti duomenis ir programuoti per išmaniuosius telefonus su NFC technologija. 7M serijos elektros energijos skaitikliai turi MID sertifiką ir gali komunikuoti per „M-Bus“ ir „Modbus RS485“ prievadus, tai produktai, tinkantys įvairioms reikmėms.

Nauji produktai

Finder pristato savo naująją 7M elektros energijos skaitiklių seriją. Įrenginiai, pasižymintys novatorišku dizainu su  jutikliniu klavišu ir apšviestu LCD ekranu, taip pat programuojami per NFC, naudojant specialią „Finder Toolbox“ NFC aplikaciją.

7M elektros energijos skaitiklių modelių gamą sudaro 7M.24 modelis vienfazėms sistemoms ir 7M.38 modelis trifazėms ir vienfazėms sistemoms.

 

7M.24 modelio elektros energijos skaitikliai

Šiems 7M.24 modelio vienfaziams dvikrypčiams elektros energijos skaitikliams būdingi integruoti apsaugos nuo klastotės maitinimo ir valdymo gnybtų dangteliai, jutiklinis valdymo ir programavimo mygtukas bei integruota ryšių sąsaja, skirta nuotolinio stebėjimo ir energijos suvartojimo valdymui.

”7m24”

7M.24 modeliai - Pagrindinės savybės ir panaudojimo galimybės

7M.24 modelių skaitikliai yra įvairių versijų:

  • Modelis 7M.24.8.230.0001 yra standartinio lygio versija, skirta tik kWh stebėjimui ir su S0 impulsiniu išėjimu.
  • Modelis 7M.24.8.230.0010 yra daugiafunkcinis įrenginys, sertifikuotas MID ir su S0 impulsiniu išėjimu.
  • Modelis 7M.24.8.230.0110 turi “0010” versijos sąvybes, papildomai yra įrengta NFC technologija, skirta darbui su ekrano parametrais ir  duomenimis.
  • Modelis 7M.24.8.230.0210 yra dvikryptis daugiafunkcis išmanusis elektros energijos skaitiklis, sertifikuotas MID, su integruota Modbus RS485 sąsaja ir įrengta NFC technologija, skirta praktiškam Modbus protokolo parametrų programavimui išmaniuoju telefonu.
  • Modelis 7M.24.8.230.0310 NFC yra dvikryptis daugiafunkcis išmanusis elektros energijos skaitiklis, sertifikuotas MID, su integruota M-bus sąsaja ir įrengta NFC technologija.

 

Šie skaitikliai yra idealus sprendimas buitinio, pramoninio ir biuro elektros energijos suvartojimo stebėjimui, saulės elektrinių sistemoms ir kempingams.

Susipažinkite su techniniu aprašymu norėdami gauti daugiau informacijos, taip pat galite atsisiųsti specialią dokumentaciją.

7M.38 modelio elektros energijos skaitikliai

Šitie 7M.38 modelio elektros energijos skaitikliai yra dvikrypčiai daugifunkciai išmanieji skaitikliai, skirti trifazėms 3- ir 4- laidų sistemoms, taip pat ir vienfazėms sistemoms. Skaitikliuose įrengta NFC technologija leidžia lengvai nustatyti ir programuoti parametrus, atsisiųsti matavimų duomenis tiesiai į išmanujį telefoną.

Šiuose skaitikliuose yra apšviestas matricos ekranas ir daugiafunkcinis jutiklinis mygtukas. Jie yra MID sertifikuoti esant 80A, 70°C, turi dvigubą tarifą ir, priklausomai nuo modelio, turi dvigubą S0 impulsinį išėjimą arba Modbus ar M-bus ryšio sąsajas.

 

Trys skirtingi modeliai, skirti elektromobilių įkrovimo stotelėms ir daugiau pritaikymų.

Šitie elektros energijos skaitikliai su maksimalia vardine 80A srove prie 70 °C  ir MID sertifikatu yra idealūs prietaisai elektromobilių įkrovimo stotelėms.

7M.38 modelio trifazių elektros energijos skaitiklių asortimentą sudaro šie modeliai:
Modelis 7M.38.8.400.0112  NFC su dvigubu S0 impulsiniu išėjimu nuotoliniam energijos stebėjimui ir IR ryšio sąsaja. Modelis 7M.38.8.400.0212 NFC, su integruotu Modbus RS485 ryšio prievadu, S0 impulsiniu išėjimu ir IR ryšio sąsaja. Modelis  7M.38.8.400.0312 NFC, su integruotu M-bus ryšio prievadu, S0 impulsiniu išėjimu ir IR ryšio sąsaja

Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite 7M modelio produkto duomenų lape.

Atsisiųskite naujųjų Finder 7M serijos elektros energijos skaitiklių dokumentaciją ir sužinokite daugiau apie visas technines savybes.

Ar norėtumėte gauti daugiau informacijos ar gauti komercinį pasiūlymą? Susikiekite su mumis užpildant kontaktinę formą.

PREV
NEW FINDER SUBSIDIARY IN CENTRAL AMERICA
NEXT
FINDER 7L SERIJOS LED ŠVIESTUVAI
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018