Explore finder
20
JULY
2021

Finder 7L Serijos LED šviestuvai

Finder 7L Serijos LED šviestuvus galima lengvai pritvirtinti prie lentynų ar metalinių spintų, galima lengvai perkelti atsižvelgiant į konkrečius jūsų darbo reikalavimus.

Nauji produktai, Produktų apžvalga

Finder 7L Serijos LED šviestuvai paprastai naudojami elektros skydų apšvietimui, taip pat tinka darbo vietoms, kuriose reikalingas geras apšvietimas ir kuriose svarbu sugebėti reguliuoti šviesos srauto padėtį ir kryptį.

Nesvarbu, ar tai dirbtuvės, rūsys ar pastogė, su magnetiniais laikikliais šiuos šviestuvus galima lengvai sumontuoti ant lentynų ar metalinių spintelių ir perkelti, atsižvelgiant į konkrečius darbo reikalavimus.

Finder 7L Serijos LED šviestuvai maitinami iš jūsų automobilio

Jei jums reikalingas universalus ir efektyvus jūsų mikroautobuso ar mobiliųjų dirbtuvių apšvietimas, Finder turi sprendimą. Iš galimų 600 ir 1200 liumenų, Finder 7L Serijos LED šviestuvai gali būti naudojami atskirai arba sujungti į grupę, maitinamą iš jūsų transporto priemonės 12 V lizdo.

Panaudojant magnetinį laikiklį, galite pastatyti šviestuvą ant metalinio transporto priemonės rėmo, kad apšviestumėte visur ir bet kada.

LED šviestuvai yra universalūs ir lankstūs, skirti naudoti darbe ir namuose

Finder 7L Serijos LED šviestuvus galima naudoti ir namuose.
Naudojant tiek magnetinio, tiek varžtinio tvirtinimo galimybę, šiuos LED šviestuvus galite pritvirtinti praktiškai bet kur. Išgaukite tobulą apšvietimą tokiose vietose, kaip rūbų spintose, butinėse patalpose ar po laiptais. Jie lengvai perkeliami  ir gali būti naudojami ten, kur jums reikia.

Sužinokite daugiau apie Finder 7L Serijos LED skydo šviestuvus

PREV
7M SERIJA - NAUJI IŠMANIEJI ELEKTROS ENERGIJOS SKAITIKLIAI
NEXT
TERMOSTATAI IR HIGROSTATAI. KLIMATO KONTROLĖ ELEKTROS SKYDAMS
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018