Ontdek Finder
ONDERSTEUNING

SOFTWARE & FINDER APPS

Download de apps om uw Finder producten te configureren en te besturen. Download de technische ontwerpsoftware voor vakprofessionals.

YOUR HOME, YOUR CLIMATE
Finder Bliss

Met de Finder BLISS hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het uitzetten van de verwarming of het thuiskomen in een koud huis. Met de app stelt u de temperatuur snel en simpel in, wanneer u wilt en waar u ook bent. Met de app kunt u de BLISS chronothermostaat verbinden met uw smartphone of tablet, simpel en intuïtief.

AVAILABLE ON
1
2
3
FINDER BLISSONDERSTEUNING EN BESTANDEN / DOWNLOADS
NFC-technologie
Finder Toolbox NFC

FINDER Toolbox maakt het mogelijk om FINDER tijdschakelklokken en smarttimers eenvoudig te programmeren met uw smartphone via NFC (Near Field Communication)

AVAILABLE ON
VOOR DE GEBRUIKER
Finder Yesly

Download de Finder YESLY app om van uw huis een smart home te maken. Dankzij deze app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kan het hele gezin de verlichting, elektrische rolluiken en jaloezieën in en om het huis bedienen. Ook kunnen er scenarios ingesteld worden voor maximum comfort.

AVAILABLE ON
1
2
3
FINDER YESLYONDERSTEUNING EN BESTANDEN / DOWNLOADS

Verdere vragen?

Neem contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u technische en commerciële ondersteuning bieden.
Verkooppunten

Vind een officieel Finder verkooppunt bij u in de buurt:

Loading...
DOWNLOAD FINDER'S APPS
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018