ONDERSTEUNING

SOFTWARE & FINDER APPS

Download de apps om uw Finder producten te configureren en te besturen. Download de technische ontwerpsoftware voor vakprofessionals.

VOOR DE PROFESSIONELE INSTALLATEUR
Finder Toolbox
De Finder Toolbox is een app voor de installateur waarmee het YESLY systeem snel en gemakkelijk geconfigureerd kan worden. Beschikbaar voor iOS en Android.
AVAILABLE ON
1
2
3
FINDER TOOLBOXONDERSTEUNING EN BESTANDEN / DOWNLOADS
YOUR HOME, YOUR CLIMATE
Finder Bliss
Met de Finder BLISS hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het uitzetten van de verwarming of het thuiskomen in een koud huis. Met de app stelt u de temperatuur snel en simpel in, wanneer u wilt en waar u ook bent. Met de app kunt u de BLISS chronothermostaat verbinden met uw smartphone of tablet, simpel en intuïtief.
AVAILABLE ON
1
2
3
FINDER BLISSONDERSTEUNING EN BESTANDEN / DOWNLOADS
VOOR DE GEBRUIKER
Finder Yesly
Download de Finder YESLY app om van uw huis een smart home te maken. Dankzij deze app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kan het hele gezin de verlichting, elektrische rolluiken en jaloezieën in en om het huis bedienen. Ook kunnen er scenarios ingesteld worden voor maximum comfort.
AVAILABLE ON
1
2
3
FINDER YESLYONDERSTEUNING EN BESTANDEN / DOWNLOADS
NFC-technologie
Finder Toolbox NFC
FINDER Toolbox maakt het mogelijk om FINDER tijdschakelklokken en smarttimers eenvoudig te programmeren met uw smartphone via NFC (Near Field Communication)
AVAILABLE ON

Verdere vragen?

Neem contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u technische en commerciële ondersteuning bieden.