Explore finder
25
JULY
2022

Naujos įtampos ir srovės valdymo relės

Finder 70 serijos stebėjimo ir valdymo relių asortimentas buvo išplėstas naujomis įtampos valdymo ir srovės valdymo relėmis.

Produktų apžvalga

Tokios stebėsenos relės turi stebėti ir signalizuoti apie elektros tiekimo sutrikimus, kurie gali sukelti  staklių, variklių ar sistemos gedimus.

Informuojant operatorių apie neįprastas sąlygas, dėl kurių reikia nedelsiant imtis gedimo šalinimo veiksmų, galima išvengti sistemų, staklių, variklių ir įrangos apgadinimų arba žymiai sumažinti operacijų prastovas.

Type 70.61 - Voltage monitoring relay

Modelis 70.61 – fazių dingimo ir sekos valdymo relė

Šis naujas produktas buvo specialiai sukurtas trifazėms sistemoms ir varikliams stebėti, atsižvelgiant į kompresorių ir siurblių valdymo skyduose kontrolę.

Su teigiama saugos logika (relės išėjimo kontaktas atsidaro aptikus klaidą). Su naujovišku Finder Europos patentu dėl klaidų aptikimo principo, 70.61 veikia net esant atstatytai fazei.

Be fazių dingimo ir fazių sekos funkcijų, kitas pagrindines charakteristikas sudaro 6 A perjungimo išėjimo kontaktas, galimybę montuoti ant 35 mm bėgelio ir kompaktišką 17,5 mm plotį. Taip pat galima įsigyti 70.61-P000 versiją, kurioje yra įstumiami gnybtai.

Type 70.51 - Current monitoring relay

Modelis 70.51 – vienfazė srovės stebėjimo relė

Modelio 70.51 srovės valdymo stebės srovės vertę reliu laiku ir leis nustatyti bei signalizuoti įvairias kritines “už ribų” sąlygas, į kurias gali prireikti nedelsiant reaguoti. Tai būtina, kai gali kilti saugumas, sugadinti įrangą ar prastovos laikas.

Šis įrenginys, turintis vieną 10 A vardinį perjungimo išėjimo kontaktą, ir universalią 24…240 V AC/DC maitinimo įtampą bei šešis srovės valdymo lygius 0,1, 1, 2, 5, 10 ir 16 A.

Taipogi yra 6 pasirenkamos funkcijos, įskaitant per mažos srovės funkciją, per didelės srovės funkciją ir lango režimą (per didelės srovės + per mažos srovės), su išjungimo atminties funkcija arba be jos.

Atraskite visas technines Finder 70 serijos relių savybes tam skirtame duomenų lape.

SUSIJĘ PRODUKTAI
70
SERIES
PREV
NAUJA 70.61 SERIJOS TRIFAZĖ ĮTAMPOS STEBĖJIMO RELĖ
NEXT
2022 – A YEAR TO CELEBRATE
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018