Explore finder
29
MAY
2017

Nauja itin plonos 34 Serijos spausdintinės plokštės relės versija

Finder atliko svarbų patobulinimo pakeitimą 34 Serijos relių ženklinime. Ši relė plačiai naudojama pramoniniam automatizavimui, įprastai kaip PLC sąsaja ji yra parduodama kaip 38 ir 39 relių sąsajų modelių serijos.

Nauji produktai
DOWNLOAD THE FILE
417 KB

Nauja itin plonos 34 Serijos spausdintinės plokštės relės versija

Finder padarė svarbią gamybos modifikaciją 34 Serijos relės ženklinimui. Ši relė plačiai naudojama pramoniniam automatizavimui, įprastai kaip PLC sąsaja su valdikliais ji yra parduodama kaip 38 ir 39 relių sąsajų modelių serijos.

Pakeitimo priežastis: tikslesnis dangtelio suvirinimo procesas.

Relės dangtelio ultragarsinio suvirinimo procesas buvo patobulintas naudojant naujausius lazerinio suvirinimo būdus. Šiai naujai procedūrai reikėjo pakeisti plastiko rūsį, naudojamą EMR (elektromechaninės relės) versijos dangteliui gaminti. Visos naujos itin plonos 34 serijos versijos relės dabar yra lengvai identifikuojamos kaip EMR arba SSR (puslaidininkinė relė) ir paženklintos gaminio kodu ant dangtelio.

Šis ypatumas labai padeda skydų montuotojams, ypač tais atvejais, kai reikia pakeisti relę skyde. Ši naudinga savybė jau yra naudojama visose mūsų prijungiamų relių serijose.

PREV
MASTERINTERFACE: "RYTOJAUS SĄSAJA ŠIANDIEN!"
NEXT
YESLY MAKES ITS DEBUT AT LIGHT + BUILDING
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018