Explore finder
20
FEBRUARY
2017

MasterINTERFACE: “Rytojaus Sąsaja Šiandien!”

39 Serijos MasterINTERFACE yra nauja relių sąsajos koncepcija iš Finder: Itin plona (tik 6,2mm); turi 5 skirtingas versijas, tinkamas sąsajai su automatizuotų sistemų valdikliais: „MasterBASIC“ yra universalus ir gali būti naudojamas bet kokio tipo sistemose.

Nauji produktai

39 Serija MasterINTERFACE

39 Serijos MasterINTERFACE yra nauja relių sąsajos koncepcija iš Finder: Itin plona (tik 6,2mm); turi 5 skirtingas versijas, tinkamas sąsajai su automatizuotų sistemų valdikliais:

MasterBASIC“ yra universalus ir gali būti naudojamas bet kokio tipo sistemose.

MasterPLUS“, su saugikliu – unikali savybė itin plonam (6,2 mm pločio) sąsajos moduliui. “MasterPLUS” turi tas pačias savybes kaip ir “MasterBASIC”, bet dėka keičiamo saugiklio užtikrina papildomą išėjimo grandinės apsaugą.
Pagrindinis tikslas yra apsaugoti relės išėjimą nuo bet kokio atsitiktinio viršsrovio ar trumpojo jungimo. Saugiklių (5×20 mm) keitimas įmanomas dėl ištraukiamo saugiklio laikiklio.

MasterINPUT” ir “MasterOUTPUT” leidžia žymiai sutaupyti laiko, reikalingo prijungimui, kai reikalingas vienas kontaktas. Šie modeliai leidžia tiesiogiai prisijungti prie sąsajos be papildomų gnybtų, taip taupant vietą skyde.
“MasterINPUT” gali būti naudojamas sąsajose tarp jutiklių, kontaktų ar galinių išjungėju ir PLC valdiklių įvesties grandinių, tuo tarpu “MasterOUTPUT” tinka sąsajai tarp PLC valdiklių išėjimų ir relių, variklių ar solenoidų.

MasterTIMER” yra daugiafunkcis sąsajos modulis, turintis platų laiko nustatymų pasirinkimą.

Visų šių versijų trumpikliai yra trijų skirtingų slapvų: mėlynos, raudonos ir juodos.

NEXT
NAUJA ITIN PLONOS 34 SERIJOS SPAUSDINTINĖS PLOKŠTĖS RELĖS VERSIJA
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018