Explore finder
08
NOVEMBER
2022

Finder Opta: unikali nauja Programuojama Loginė Relė

Finder pristato OPTA, naują PLR (programuojamą loginę relę) kuri perkelia lengvą programavimą ir novatoriškumą į naują lygį.

Nauji produktai

2022 m. Niurnberge (Vokietijoje) vykusi SPS Smart Production Solutions paroda prasidėjo naujojo Finder produkto pristatymu. Bendrovė pristatė savo pirmąją PROGRAMUOJAMĄ LOGINĘ RELĘ (PLR), naują ir novatorišką galimybę inžinieriams, projektuotojams ir tiems, kurie nori pridėti išmaniąją logiką į valdymo skydą, stakles ar bet kurį kitą pramoninės automatikos ar pastatų automatizavimo projektą.

 

FINDER ir ARDUINO PRO

OPTA šeimą sudaro visos PROGRAMUOJAMOS LOGINĖS RELĖS (priešingai nei PLC, programuojami loginiai valdikliai, PLR tęsia perjungimo technologijų naujovių ir kokybės istoriją), kurios puikiai tinka kurti paprastus sprendimus pramoniniam automatizavimui, įrangos gamintojams ir pastatų automatizavimui.

Programuojamos tiek tradicinėmis licencijuotomis kalbomis (Ladder, FBD, ir kt.), tiek naujoviška, nemokama ir atvirojo kodo kalba (IDE / ARDUINO).

OPTA atveju, Finder nusprendė bendradarbiauti su Arduino Pro, kad panaudotų prekės ženklo firminę atvorojo kodo, lengvai naudojamą platformą. Be plačiai žinomos Arduino relinės logikos programavimo patirties, pridėdama integruotą pasirenkamą IEC 61131-3 standarto kalbų rinkinį, tokių kaip LADDER, FBD ir kita.

Gaminama Italijoje, Finder gamykloje, sertifikuota CE ir UL bei sukurta pramoniniai paskirčiai, Opta sujungia prekės ženklo 70 metų patirtį, išskirtinę pagaminimo kokybę ir patikimumą su Arduino ekosistemos lankstumu ir novatorišku požiūriu, kad būtų sukurtas tikrai išskirtinis prietaisas.

UNIKALIAI GALINGAS, SUSIETAS IR LENGVAI PROGRAMUOJAMAS

Opta pagrindu yra naujas ST procesorius STM32H747XI, dviejų branduolių „Cortex®-M7+M4“ MCU, kuris leidžia PLR atlikti operacijas realiuoju laiku ir numatyti aptarnavimo funkcijas. 

Jis yra paruoštas ateičiai, nes palaiko OTA (over the air) programinės įrangos atnaujinimus, tuo pačiu, dėka integruoto saugos elemento ir atitikties X.509 standartui, užtikrina duomenų saugumą nuo aparatinės įrangos iki debesies.

Sukurtas lengvam diegimui, jis išnaudoja daugybę “Arduino Pro” laisvai prieinamų programinės įrangos bibliotekų ir programinių eskizų, skirtų bet kokiai paskirčiai. Tai gali padėti sutrumpinti programavimo laiką iki kelių dienų, priklausomai nuo programos sudėtingumo.

Pereiti į produkto puslapį >>>

3 VARIANTAI VISOMS UŽDUOTIMS

Finder Opta yra trijų versijų, kurios gali atitikti ir pranokti kiekvieno vartotojo galimybes,

Opta LITE su Ethernet IP jungtimi ir USB (C tipo) programavimo prievadu;

Opta PLUS papildomai turi Modbus RS485 half duplex ryšio sąsają;

Opta ADVANCED – pats novatoriškiausias ir pilniausias variantas, papildomai turintis „Wi-Fi“ ir „Bluetooth® Low Energy“.

Visuose trijuose variantuose yra 12-24 V nuolatinės srovės maitinimas, 8 universalūs skaitmeniniai ir analoginiai (0-10 V) įėjimai, taip pat 4 reliniai išėjimai su NO 10 A kontaktais, USB (C tipo) programavimui bei RJ45 Ethernet arba ModBus TCP/IP jungtys.

FINDER OPTA palengvina pramonės ir pastatų automatizavimą

Pritaikymo galimybės yra išties neribotos dėl įrenginio galios, ryšio parinkčių ir paprastos naudojimui, didžiulės Arduino programų bibliotekos. Klientai gali lengvai integruoti OPTA į esamą projektą, tiesiog padidindami įrenginių funkcionalumą pridėdami nuotolinį ryšį (naudojant Bluetooth arba Wi-Fi).

Sąveiką su esamais Finder įrenginiais taip pat lengva atlikti. Prie OPTA galima prijungti energijos skaitiklius, kontaktorius, maitinimo šaltinius, reles ir daugelį kitų įrenginių, o visą valdymą galite atlikti vietoje per operatoriau pultą arba nuotoliniu būdu, naudodami realiojo laiko prietaisų skydelius, kuriuos galima sukurti naudojant intuityvų Arduino debesį (arba trečiųjų šalių paslaugas).

 

PREV
2022 – A YEAR TO CELEBRATE
NEXT
FINDER 6M SERIJOS GALIOS ANALIZATORIAI YRA NAUJAUSIAS PAPILDINYS FINDER KATALOGE
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018