Explore finder
27
SEPTEMBER
2021

Finder daugiafunkciai ir universalaus maitinimo moduliniai laikmačiai

Atraskite visą asortimentą, kuriame yra daugiau nei 50 versijų, atitinkančių visus laiko valdymo poreikius.

Produktų apžvalga

Automatikos kūrimas pagal nustatytą įvykių seką beveik kiekviename gamybos procese yra efektyvumo, kokybės ir greičio esmė. Tai vienodai gerai taikoma produktų gamyboje, komunalinių paslaugų tiekime ir bet kokiai pagalbinei sistemai ar procesui. Visiems šiems poreikiams Finder  siūlo platų laikmačių asortimentą, tinkantį gyvenamosioms, komercinėms ir pramoninėms reikmėms.

Visas Finder laikmačių asortimentas yra „Pagamintas Italijoje“ ir apima daugiafunkcinius ir universalaus maitinimo įrenginius, turinčius daugiau nei 40 skirtingų laiko funkcijų (priklausomai nuo modelio), pvz., įjungimo delsa (On-Delay), išjungimo delsa (Off-delay), impulsas (Pulse) ir panašiai.

LAIKMAČIŲ NAUDOJIMO PRIVALUMAI

Laikmačiai idealiai tinka paprastam, greitam „pirmojo etapo“ automatizavimo sistemos ar proceso realizavimui. Jų skiriamosios savybės yra šios:

  • Mažas dydis
  • Paprastas programavimas, dabar naudojant išmanųjį telefoną  84.02 modeliui
  • Paprastas prietaiso valdymas ir aptarnavimas
  • Našumo optimizavimas

FINDER LAIKMAČIŲ ASORTIMENTO RODIKLIAI

Finder daugiau nei 65 metus aktyviai projektuoja ir gamina tikslius elektromechaninius ir elektroninius komponentus ir šiandien gali pasigirti plačiu laikmačių asortimentu, kurį sudaro septynios skirtingos serijos.

 

  • 80 serija: daugiafunkciniai ir vienos funkcijos moduliniai laikmačiai su „PWM clever“ technologija, skirta automatiškai atpažinti įėjimo įtampą. Šioje serijoje yra platus maitinimo diapazonas nuo 12 iki 240 V kintamosios srovės arba nepoliarizuota nuolatinė srovė, laikas iki 24 val., įvairios funkcijos ir kontaktai iki 16 A. apkrovai. Laikmačiai tinka 35 mm bėgių tvirtinimui (EN 60715) ir turi varžtinius gnybtus, kuriuos galima priveržti naudojant plokščius ir kryžminius atsuktuvus.
  • 81 serija: moduliniai laikmačiai su paleidimo (START) ir atstatymo (RESET) signalo įėjimais. Tarp šio gaminio savybių yra platus maitinimo diapazonas (nuo 12 iki 230 V kintamosios srovės arba nepoliarizuota nuolatinė srovė), DIP jungiklis, skirtas nustatyti reguliavimo laiko intervalą ir reikiamą funkciją, 16 A išėjimo kontaktas ir šeši pasirenkamo diapazono laikai nuo 0,1 s iki 10 val.
  • 83 serija: 22,5 mm moduliniai laikmačiai, tiek daugiafunkciniai, tiek vienos funkcijos, su „PWM clever“ technologija, skirta automatiškai atpažinti maitinimo įtampą. Be plataus tiekimo diapazono (nuo 24 iki 240 V kintamosios srovės arba nepoliarizuotos nuolatinės srovės), serija gali pasigirti aštuoniais laiko diapazonais nuo 0,05 s iki 10 dienų ir aukšta įvesties ir išvesties izoliacija.
  • 84 serijos „SMARTimer“ yra naujausias Finder laikmačių asortimento gaminys. Daugiafunkcinis skaitmeninis laikmatis, programuojamas su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais per „Finder Toolbox“ aplikaciją.

84 serijos laikmatis pasižymi apšviečiamu LCD ekranu, dideliu skaitmeniniu tikslumu ir dideliu lankstumu, nes du nepriklausomi laikmačio kanalai turi 16 A išvesties kontaktus. Be to, jūs galite sukurti dar labiau specializuotas pasirinktines funkcijas, derindami abu kanalus – pasirinkdami iš įvesties ir iš 30 kiekvienam kanalui galimų laikmačio funkcijų.

Atsisiųskite 84 Series SMARTimer techninį duomenų lapą

 

 

Norite gauti daugiau informacijos tinkamo produkto pasirinkimui savo užduočiai realizuoti? Atsisiųskite „Finder laikmačių“ parinkimo vadovą

PAGRINDINĖS FINDER LAIKMAČIŲ TAIKYMO SRITYS

Finder laikmačiai gali būti naudojami tokiose srityse, kaip  gyvenamasis, komercinis ir pramoninis sektoriai.

Pavyzdžiui, gyvenamuosiuose ir komerciniuose sektoriuose 80.01 ir 80.11 modelio laikmačiai dažniausiai naudojami apšvietimo ar laiko valdymui, susijusiam su durų ir vartų atidarymu ir uždarymu.

Kai laikmatis yra naudojamas pramonėje, galite lengvai sugeneruoti laiko įvykių seką, kuri paprastai gali apibrėžti paprastą gamybos procesą, arba bet kurią kitą sistemą, pagrįstą operacijų sekos vykdymu.

Ši funkcija reiškia, kad jie dažnai naudojami tokiose sistemose kaip:

  • ŠILDYMAS, VENTILACIJA IR ORO KONDICIONAVIMAS. Klimato kontrolei dideliuose pastatuose, tokiuose kaip prekybos centrai, ligoninės ir pramonės įmonės.
  • PRAMONINĖ AUTOMATIZACIJA. Nuo pakavimo iki staklių valdymo; nuo automobilių sektoriaus iki maisto sektoriaus.
  • ŠALDYMAS. Kompresoriaus variklių šaltnešio kontūre valdymas. Programuojamų valdiklių ir elektroninių valdymo plokščių įvesties ir išvesties sąsajų išpletimui.
  • KELIMO UŽDUOTYS, tokios kaip kranai, keltuvai, liftai.
  • PARDAVIMO APARATAI ir užduotys, susijusios su mygtukinėmis panelėmis ir monetomis valdomais mechanizmais.

 

Finder laikmačiai taip pat naudojami:

  • Elektroninių valdymo plokščių, skirtų automatizuotoms skalbimo sistemoms, orkaitėms, virtuvėms ir mažiems prietaisams, skirtiems buičiai ir pramonei, konstravime.
  • Energijos sistemų, skirtų elektromobilių įkrovimui gamyboje, taip pat saulės energetikos ir vėjo jėgainių sistemų gamyboje ir paskirstyme.

Apibendrinant galima pasakyti, kad Finder laikmačiai siūlo idealius sprendimus, kai reikia veikti cikliškai ir tiksliai. Šioms užduotims spręsti dažniausiai tinkami produktai yra daugiafunkciniai laikmačiai, galintys reguliariai ir tiksliai reguliuoti veikimo laiką. Visi Finder laikmačiai leidžia jums lanksčiai pasirinkti iš daugybės galimų funkcijų ir laiko diapazonų pagal jūsų poreikius.

ATRASKITE FINDER SPRENDIMUS PRAMONĖS AUTOMATIZAVIMUI ARBA ATSISIŲSKITE PRAMONINIŲ SPRENDIMŲ BROŠIŪRĄ.

SUSISIEKITE SU MUMIS DĖL PATARIMO AR PAPILDOMOS INFORMACIJOS GAVIMO.

PREV
FINDER 12 SERIJOS LAIKMATIS SKIRTAS VEJOS IR SODO LAISTYMO VALDYMUI
NEXT
68 SERIJA – NAUJA 100A JĖGOS RELĖ SKIRTA SPAUSDINTINĖMS PLOKŠTĖMS
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018