Explore finder
22
SEPTEMBER
2021

FINDER 12 SERIJOS LAIKMATIS SKIRTAS VEJOS IR SODO LAISTYMO VALDYMUI

Finder 12 serijos laikmačių naudojimas laistymo sistemai automatizuoti yra paprastas ir saugus sprendimas.

Produktų apžvalga

Sodo, vejos ir daržo laistymo automatizavimas gali priklausyti nuo kelių veiksnių ir konkrečių poreikių. Pavyzdžiui, galite pasirinkti automatizuotą laistymą, kai laistomas plotas yra labai didelis, arba kai neįmanoma būti tinkamu laiku ir laistyti pačiam.

Tokiais atvejais laikmačio naudojimas yra lengvas ir optimalus sprendimas – sumažinti organizacinį stresą, užmaršumą ir kitus sodo tvarkymo aspektus. Mėgaukitės ir atsipalaiduokite daugiau, žinodami, kad viskuo tuo rūpinasi automatizuota ir tiksli laistymo sistema.

FINDER 12 SERIJOS LAIKMAČIŲ ASORTIMENTAS

12 serijos laikmačių asortimentas tradiciškai buvo orientuotas į optimizuotą apšvietimo valdymą, tačiau taip pat idealiai tinka kitiems automatizavimo procesams, tokiems kaip viešųjų ir privačių vejų, sodų, daržų, sporto aikštelių ir kitų panašių objektų laistymui.

TEISINGAS LAIKMATIS ĮVAIRIEMS PRITAIKYMAMS

Įrenginio pasirinkimas visada prasideda nuo sistemos struktūros – esamos ar dar kuriamos. Štai keletas sistemų ir atitinkamų „Finder“ sprendimų pavyzdžių:

  • Laistymo sistemos, valdomos solenoidiniu vožtuvu. Tokiu atveju, jei reikia trumpesnio nei 60 min veikimo laiko, paprasčiausias būdas yra naudoti, pvz. 12.61 modelio laikmačio išėjimo impulso funkciją. Arba, jei reikalingas veikimo laikas yra ilgesnis nei valanda, naudokite laikmatį su įjungimo/išjungimo funkcija.
  • Sistemos ir instaliacijos, kurių veikimo laikas nėra kritinis. Šiuo atveju idealus gaminys būtų 12.51 modelio laikmatis, kurio minimalus programavimo intervalas yra 30 min.
  • Sistema, valdoma valdikliu arba solenoidiniu vožtuvu, kuriam reikalingas vienos sekundės impulsas. Šiam pritaikyui būtų idealu sumontuoti 12.61 modelio laikmatį ir naudoti impulsų funkciją.

LAIKMAČIAI SU ĮDIEGTA NFC TECHNOLOGIJA

Nustatyti laikmačio parametrus naudojant NFC technologiją yra tikrai labai paprasta.

Finder laikmačių su NFC technologija asortimentą sudaro 3 skirtingų modelių produktai:

  • 12 BASIC serija. Apima 12.51 ir 12.81 modelius, analoginius/skaitmeninius laikamčius su dienos/savaitės programavimu ir minimaliu 30 minučių programavimo intervalu (12.51 modelis)
  • 12 DIGITAL serija. Apima 12.61 ir 12.62 modelius, skaitmeninius laikmačius su savaitės programavimu ir minimaliu 1 minutės programavimo intervalu. 12.61 serijos laikmatis yra ypač tinkamas laistymo sistemoms, leidžiantis užprogramuoti laiką visai savaitei ir atsižvelgti į žiemos/vasaros laiką skirtinguose žemynuose.
  • 12 ASTRO serija. Šis laikmačio stilius, įskaitant 12.A1 ir 12.A2 modelius, yra plačiai naudojamas efektyviam apšvietimo valdymui, įjungiant ir išjungiant pagal saulėlydžio ir saulėtekio laiką, pagal nustatytas geografinės vietos koordinates ir priklausomai nuo metų laiku.

 

Peržiūrėkite kitus „Finder“ apšvietimo sprendimus.

PATIKIMUMAS, LANKSTUMAS IR LENGVUMAS PROGRAMUOJANT

Finder 12 serijos laikmačiai pasižymi tokias pranašumais:

PATIKIMUMAS. 12 serija yra suprojektuota ir pagaminta 100% Finder SpA būstinėje, projektavimo ir gamybos centre Italijoje.

Visi Finder procesai vyksta pagal procesus, aprašytus ISO9001, patvirtinančius kokybę ir tikslumą viso projektavimo ir gamybos proceso metu, o tai labai svarbu gamykloms, dirbančioms su pažangiausiomis technologijomis.

LANKSTUMAS. Tai produktai, kurie gali pasigirti labai įvairiomis funkcijomis, įskaitant galimybę sukonfigūruoti laikmatį tiesiai iš išmaniojo telefono, naudojant „Finder Toolbox“ aplikaciją, leidžiančią tiksliai programuoti sistemą ir turėti daug pritaikymo ir derinimo galimybių.

PROGRAMAVIMO PAPRASTUMAS. Galimybė užprogramuoti Finder laikmačius tiesiai iš savo išmaniojo telefono padaro juos bene greičiausiais ir lengviausiais naudoti savo produktų grupėje.

 

 

NORITE DAUGIAU INFORMACIJOS APIE FINDER 12 SERIJOS PRODUKTUS ARBA REIKALINGA PAGALBĄ? SUSISIEKITE SU MUMIS!

PREV
TERMOSTATAI IR HIGROSTATAI. KLIMATO KONTROLĖ ELEKTROS SKYDAMS
NEXT
FINDER DAUGIAFUNKCIAI IR UNIVERSALAUS MAITINIMO MODULINIAI LAIKMAČIAI
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018