Explore finder
03
OCTOBER
2021

Finder 18 Serijos vidaus ir lauko judesio ir būvio jutikliai

Finder įtraukė ir siūlo PIR judesio ir būvio jutiklių asortimentą į daugiau nei 14,500 skirtingų produktų katalogą.

Produktų apžvalga

Finder judesio ir būvio jutikliai yra prietaisai, kurie tinka daugeliui pritaikymų, kuriuos galima įrengti praėjimuose, tokiuose kaip koridoriai ir laiptai; tualetuose ir garažuose, arba šalia namų ir pastatų.

 

Žiūrėti Finder 18 Serijos duomenų lapą.

PRITAIKYMO RŪŠYS

Technologijos, įmonės žinios ir ‘Made in Italy’ dizainas bei gamyba, yra veiksniai, išskiriantys Finder judesio jutiklius iš visų kitų. Asortimentą sudaro prietaisai, suprojektuoti taip, kad atitiktų įvairius instaliavimo poreikius ir tuo pačiu metu gerai atrodytų.

 

Įdiegus Finder 18 Serijos prietaisus, padidinamas saugumas ir užtikrinamas energijos taupymas. Šiuos jutiklius suaktyvina judėjimas aptikimo zonoje, todėl šviestuvai įsijungia tik tada, kai zona yra užimta.

Atsižvelgiant į instaliavimo poreikius, Finder siūlo trijų tipų prietaisus:

 

18 SERIJOS JUTIKLIŲ IR JŲ SKIRTINGŲ TECHNOLOGIJŲ PROGRAMAVIMAS

Finder judesio jutiklius galima programuoti naudojant KNX, DALI arba Bluetooth technologiją.

  • Judesio jutiklius su KNX technologija (Modeliai 18.5K ir 18.4K) yra programuojami per jiems skirtą sąsają. Šie įrenginiai yra reguliuojami nuo 1 lx… 1500 lx, su Šviesos Išjungimo delsos intervalu nuo 0,1 s iki 18 val. Jie tinka luboms, pakabinamoms luboms ir gali būti įmontuojami.
  • Judesio jutikliai su DALI technologija (Modelis 18.5D). Pasižymi trimis pasirenkamomis funkcijomis: nuolatinis šviesos lygio valdymas; įjungimo/išjungimo valdymas su išankstiniu išjungimo įspėjimu; įjungimo/išjungimo valdymas su išankstiniu išjungimu o bei apšvietimo lygio įspėjimu.

Finder DALI judesio jutikliai yra programuojami per jiems skirtą sąsają ir turi darbinę zoną iki ​​64m2.

  • Judesio jutikliai su Bluetooth technologija (Modelis 18.5B) lengvai programuojami išmaniuoju telefonu, naudojant “Finder Toolbox Plus” programėlę, turi aplinkos apšvietimo lygį, kurį galima nustatyti nuo 4 iki 1000 lx, šviesos išjungimo delsą nuo 12 s iki 25 min ir tris judesio jautrumo lygius.
  • Modelio 18.51 judesio jutikliai galimi LENGVA ir ĮJUNGTA/IŠJUNGTA versijose. Be standartinės ‘automatinės’ funkcijos, ši naujausia versija (Modelis 18.51.8.230.0400) turi rankinio valdymo režimą, kad šviestuvai būtų įjungti ar išjungti nepriklausomai nuo jutiklio. Jis taip pat gali pasigirti patentuota dinaminio šviesos kompensavimo funkcija, kuri atsižvelgia į aplinkos apšvietimo lygį, kai šviestuvai įjungiami ‘automatiniu’ režimu, taip sutaupant kuo daugiau energijos.

 

Atraskite kitus asortimento produktus.

FINDER JUDESIO IR BŪVIO JUTIKLIŲ FUNKCIJOS

Kiekvienas iš asortimento įrenginių pasižymi funkcijomis, tinkamomis konkretiems pritaikymams. Dažniausiai naudojamos funkcijos yra:

  • ‘Paprastumas’: standartinės judesio ir būvio jutiklio funkcijos;
  • ‘Mandagumas’: užtikrinti minimalų nepertraukiamą apšvietimą (10%), kai judesiai neaptinkami. Funkcija galima įrenginiams turinti DALI technologiją;
  • ‘Komfortas’: Finder jutikliai yra skirti įjungti šviesą (-as) tinkamu laiku, kad vartotojai galėtų mėgautis komfortu be išlygų.
  • ‘Įjungta / Išjungta’ su dviem aptikimo zonomis: ‘būvio’ zona yra skirta mažiau aktyviems vartotojams; ‘judesio’ zona, labiau tinkama praeinamose arba intensyvesnio judėjimo zonose.  Šie įrenginiai turi rankinio valdymo funkciją.
  • ‘Laiko uždelsimo reguliavimas’ skirtas optimizuoti energijos suvartojimą automatiškai išjungiant šviesą, kai aptinkamas paskutinis judesys.
  • „Aplinkos šviesos slenksčio reguliavimas“, remiantis išmatuotais liuksais. Šis reguliavimas, galiojantis visam diapazonui, leidžia užprogramuoti aplinkos šviesos slenkstį, neleidžiant šviesoms įsijungti, kai jutimo zona pasiekia pakankamą aplinkos šviesos lygį.

 

NORITE DAUGIAU INFORMACIJOS APIE PRODUKTUS?

SKAITYKITE JUDESIO IR BŪVIO JUTIKLIŲ PASIRINKIMO VADOVĄ ARBA KREIPKITES Į MUS PATARIMUI.

PREV
68 SERIJA – NAUJA 100A JĖGOS RELĖ SKIRTA SPAUSDINTINĖMS PLOKŠTĖMS
NEXT
KAIP TEISINGAI PASIRINKTI IR ĮDIEGTI APŠVIETIMO REGULIATORIŲ
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018