Explore finder
26
OCTOBER
2021

NAUJA 16A YESLY DAUGIAFUNKCĖ BLUETOOTH RELĖ

Ši nauja 16 A daugiafunkcė relė skirta palaikyti išmaniųjų namų YESLY sistemų išplėtimą ir pritaikymą.

Nauji produktai

Finder modelio 13.21.8.230.B000 daugifunkcė YESLY relė turi bepotencialio perjungimo kontaktą ir BLE technologiją, todėl ją galima lengvai integruoti į YESLY išmaniųjų namų sistemą.

Dėka bepotencialio išėjimo kontakto ir 16A galimybių, šis Finder 13 Serijos gaminių naujokas yra ypač tinkamas sąsajai su kitomis grandinėmis civiliniame sektoriuje, pvz., valdomų lizdų ar elektrinių spynų atveju, tačiau taip pat tinka valdyti didesnėms galios apkrovoms ir sąsajai su beveik bet kokia kintamosios/nuolatinės srovės grandine.

TECHNINĖS PRODUKTO SPECIFIKACIJOS

13.21.8.230.B000 YESLY daugiafunkcė relė pasižymi vienu 16A perjungimo išėjimo kontaktu, 12 pasirenkamų funkcijų – įskaitant “RIa – Impulso relė (jungimo kontrolė)” ir įvairiomis laiko funkcijomis (žiūrėti lentelę 1). Be maksimalios 16A perjungiamos apkrovos srovės, ji taip pat pasižymi tuo, kad turi laidinių mygtukų įvestį ir galimybę valdyti iki 8 YESLY sistemos scenarijų.

Jis taip pat gali pasigirti komutavimu per nulinį kirtimą.

Panašios konstrukcijos kaip ir modelio 13.22 daugiafunkcės relės, naujoji 13.21.8.230.B000 YESLY daugiafunkcė relė skiriasi kai kuriomis techninėmis savybėmis, todėl ji yra ypač tinkama konkrečioms paskirtims.

Žemiau yra dviejų produktų santrauka.

KONFIGŪRAVIMAS SU FINDER PROGRAMĖLE

Modelio 13.21.8.230.B000 konfigūracija atliekama vos keliais paprastais veiksmais naudojant nemokamą programėlę “Finder Toolbox PLUS“, kurią galima įdiegti į savo išmaniuosius iOS arba Android operacinių sistemų telefonus.

Be produkto konfigūravimo su “Toolbox Plus” programėle, taipogi galite:

  • greitai nustatyti funkcijas;
  • susieti belaidžio ryšio mygtukus, įvesties sąsajas ir kurti specifinius scenarijus;
  • pristatyti sistemą galutiniam klientui su visišku pasitikėjimu.

NAUJAS 35MM BĖGELIO ADAPTERIS

Ši nauja YESLY daugiafunkcė relė skirta montavimui į potinkinę paskirstymo dėžutę, tačiau dėka naujo 013.17 adapterio dabar galima montuoti ant 35 mm DIN bėgelio.

13.21.8.230.B000 yra lankstus ir universalus, jis lengvai ir paprastai konfigūruojamas bei siūlo minimaliai invazinį sprendimą progresyviems sistemos atnaujinimams ir plėtrai. Skirtas montuoti į potinkinę paskirstymo dėžutę. Jis suderinamas su nauja radijo dažnio rele (13.21.8.230.S000), skirta BLISS2 išmaniajam termostatui, bei visiems likusiems Finder YESLY įrenginiams:

YESLY YRA IŠMANUS IR NAUDINGAS SPRENDIMAS JŪSŲ NAMAMS

YESLY sistema paverčia bet kurį namą išmaniaisiais, vos keliais paprastais veiksmais ir leidžia be didelių pastangų sumontuoti ir suprogramuoti. Naudodami YESLY įrenginius galite pasiekti centralizuotą valdymą namuose per “Bluetooth”, arba pridėję GATEWAY2 galite išplėsti sistemos valdymą per balso asistentus arba iš nuotolinių vietų.

Be to, BLISS2 Išmanus termostatas ir YESLY įrenginiai taip pat gali būti valdomi per 1Y.GU.005.1 GATEWAY2 sukuriant vis labiau integruotą namą.

PREV
PRAMONINIS ŠALDYMAS: FINDER SPRENDIMAI
NEXT
VENTILIATORIAI ELEKTROS SKYDAMS
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018