Explore finder
11
OCTOBER
2021

Finder 72 Serijos lygio relės ir pludės

72 Serijoje yra valdymo relės ir plūdiniai jungikliai su ištuštinimo ir pripildymo funkcijomis.

Produktų apžvalga

72 Serijos lygio valdymo relės yra specialiai sukurtos valdyti skysčių lygį, esančių rezervuaruose arba cisternose.

Asortimentą sudaro valdymo relės ir plūdiniai jungikliai su ištuštinimo ir pripildymo funkcijomis, skirti laidžių skysčių ir skystų maisto produktų lygio valdymui.

Dauguma 72 serijos produktų gali būti naudojami įvairiems tikslams, pavyzdžiui, maisto pramonėje, kur jie gali būti naudojami: kondensato aptikimui šaldymo spintelėse ir šaldymo patalpose, skystų maisto produktų aptikimui, geriamojo vandens lygio kontrolei rezervuaruose bei cisternose – ir vandens valymui bei paskirstymui, kai reikia išlaikyti tam tikrą lygį naudojant pripildymo arba ištuštinimo režimą.

Finder valdymo įrenginiai naudojami žemės ūkio sektoriuje: vandens lygiui kanaluose ir drėkinimo sistemose ar vandens rezervuaruose, vandens baseinuose ir požeminiuose šuliniuose kontroliuoti. Jie taip pat naudojami gyvenamuosiuose ir komerciniuose sektoriuose, siekiant kontroliuoti ir stebėti vandens lygį baseinuose, fontanuose ir akvariumuose, arba kontroliuoti potvynius skalbyklose ir valdyti panardinamuosius siurblius. Šie prietaisai taip pat gali būti naudojami vandens lygio kontrolei saulės šildymo sistemose.

72 Serijoje yra Modelis 72.01 ir Modelis 72.11, abu tinkami laidžių skysčių lygio valdymui, bei Modelis 72.42 prioriteto keitimo relė – rekomenduojama naudoti su siurbliais, kompresoriais ar varikliais, kai sistemoje yra darbinė ir budėjimo įranga.

Asortimentą taip pat sudaro Modelis 72.A1 plūdinio jungiklio lygio reguliatorius geriamam vandeniui, Modelis 72.B1 nešvariam vandeniui ir Modelis 72.C1 vietą taupantis pludės lygio reguliatorius.

72 SERIJOS PRIEDAI

Tarp 72 Serijos priedų yra elektrodų, skirtų įvairiems tikslams, pavyzdžiui, elektrodai laidiems skysčiams, skysčiams, kuriuose yra daug chloro, grindiniai elektrodai apsaugai nuo užliejimo ir elektrodai pramoninėms sistemoms.

 

GRINDINIS ELEKTRODAS 072.11

Elektrodas 072.11 skirtas apsaugai nuo grindų užliejimo, suderinamas su 72.01/11 lygio kontrolės relėmis. Pagamintas iš nerūdijančio plieno (AISI 301), jis idealiai tinka aptikti ir kontroliuoti vandens arba kondensato buvimą ant grindų, šaldymo prekystaliuose ir/arba šaldymo patalpų viduje, maisto pramonės sektoriuje. Elektrodas užtikrina patikimumą ir didelį valdymo tikslumą – apsaugo nuo žalos, kurią gali sukelti nepageidaujamas vanduo buityje ar pramoninėje aplinkoje.

PREV
FINDER BLISS - IŠMANIOJO TERMOSTATO ĮRENGIMO IR OPTIMALAUS VALDYMO PAMOKOS
NEXT
PRAMONINIS ŠALDYMAS: FINDER SPRENDIMAI
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018