Udforsk Finder
Support

SOFTWARE & FINDER APPS

Download apps til at konfigurere og kontrollere dine Finder-produkter. Download det tekniske designsoftware til fagfolk.

DIT HJEM, DIT KLIMA
Finder Bliss

Med Finder BLISS behøver du ikke bekymre dig om at glemme at slukke for din varme eller om at komme hjem til et koldt hus. Appen giver dig mulighed for at indstille temperaturen enkelt og hurtigt, når du vil og uanset hvor du er.
Med appen kan du tilslutte BLISS kronotermostater til din smartphone eller tablet, enkelt og intuitivt.

FÅS PÅ
1
2
3
FINDER BLISSSUPPORT OG RESSOURCER / DOWNLOADS

Nogen spørgsmål?

Kontakt os. Vores eksperter kan tilbyde dig teknisk og kommerciel support.
HVOR KAN JEG købe FINDERPRODUKTER?

Find en autoriseret Finder-forhandler i nærheden af dig

Loading...
Hent FINDER'S APPS
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018