Raziščite Finder

Sobni termostati - Programirni sobni termostati

Finder krono-termostati in termostati so odlična rešitev za stalno spremljanje temperatur in porabe energije. Paleta, sestavljena iz stenske ali vgradne različice, vam omogoča prilagajanje temperature za vsako uro podnevi ali ponoči, glede na vaše osebne potrebe.

IZVEDITE VEČ O NAŠIHIZDELKIH

Odkrijte celoten obseg sobni termostati in programirni sobni termostati
IZDELKI

NAJPOMEMBNEJŠA JE PRAVA TEMPERATURA

Finder termostati poskrbijo, da boste uživali ob temperaturi, ki je primerna za vas kadarkoli v dnevu, in sicer s tehnologijo zasnovano za vaše dobro počutje.

1
2
3
NAMESTITEV

ENOSTAVNO, HITRO IN PAMETNO

Vsi krono-termostati in termostati Finder so zasnovani tako, da jih je zelo enostavno namestiti in programirati. Od svoje kompaktne velikosti pa do intuitivnega in hitrega programiranja, je vsak detajl zasnovan tako, da zagotavlja največje udobje.

1
2
UPRAVLJANJE

UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Zahvaljujoč tehnologiji NFC vam 1C.81 krono-termostat omogoča upravljanje vseh programov neposredno iz telefona, s pomočjo Finder CLIMA APP aplikacije. Z uporabo pametnega telefona boste lahko nadzirali temperaturo in nastavili krono-termostat, ter s tem vplivali na zmanjšanje porabe energije.

1
2
3

VAŠ DOM, PRIMERNA TEMPERATURA

Paleta 7 različnih termostatov in krono-termostatov BLISS, bo spremenila način upravljanja temperature v vašem domu. Oblikovani so tako, da pašejo v različne vrste dekorja.
1C
SERIJA
1T
SERIJA
Dokumentacija
in območje za prenos
Dokumentacija in tehnični podatki
Tehnični
material
Oglejte si naše video vaje
KJE KUPIMO IZDELKE FINDER?

Poiščite najbližjega pooblaščenega zastopnika Finder:

Loading...
PRENESI APP FINDER
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
RAZIŠČITE FINDER
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018