Explore finder
10
OCTOBER
2021

Finder BLISS – Išmaniojo termostato įrengimo ir optimalaus valdymo pamokos

Produktų apžvalga

Pasirinkę Finder chronotermostatą arba išmanujį termostatą, savo namams suteiksite aukštesnio lygio komfortą, nes bus gerai reguliuojama temperatūra, patogus nuotolinis valdymas (jei pageidaujate per balso asistentus) ir energijos suvartojimo ataskaita programėlėje.

Siekiant užtikrinti geriausią patirtį savo vartotojams, Finder sukūrė išmaniųjų ir programuojamų termostatų asortimentą – stilingo dizaino, lengvai naudojamų ir programuojamų.

BLISS – tai pavadinimas, suteiktas Finder sieninių kambario termostatų asortimentui, skirtiems tiems, kurie nori išmanaus ir pažangaus savo sistemos valdymu rankiniu būdu, išmaniuoju telefonu arba balsu.

  • BLISS Wi-Fi yra programuojamas termostatas per programėlę ir valdomas nuotoliniu būdu per išmanujį telefoną arba naudojant balso asistentus.
  • BLISS2 yra naujas išmanusis termostatas, valdomas programėle arba balso asistentu. GATEWAY2 pagalba, termostatą galima integruoti su kitais įrenginiais iš Finder YESLY Išmaniųjų Namų sistemos, kuriant vartotojui reikiamus scenarijus pagal poreikį. Pavyzdžiui, norėdami įjungti ar išjungti apšvietimą, kai atidarote arba uždarote žaliuzes (visiškai arba iš dalies, pagal poreikį). Taip pat galite reguliuoti savo namų temperatūrą iki komforto lygio pagal savo poreikius.

Asortimentą užbaigia BLISS T, plonas ir elegantiškas termostatas, kurį galima pritaikyti prie beveik visų stilių namuose ir sukurtas taip, kad būtų galima lengva ir greitai valdyti temperatūrą.

Kaip sukonfigūruoti Finder BLISS

Finder BLISS Wi-Fi ir BLISS2 galima paprastai ir lengvai sukonfigūruoti naudojant BLISS Finder programėlę, kurią galima rasti App Store ir Play Store.
Naudodamiesi specialia programėle galite:

  • programuoti išmaniuosius BLISS termostatus lengvai ir intuityviai
  • pasitikrinti savo namo šildymo sistemos energijos suvartojimą
  • pasidalinti sistemos, kambario ar termostato valdymu su šeimos nariais
  • sugrupuoti įvairius įrenginius į “namų grupes”, kad galėtumėte valdyti kelis termostatus tiek tame pačiame, tiek skirtinguose namuose
  • sukurti parametrų šablonus
  • valdyti temperatūrą su AUTOAWAY funkciją, kuri pagal vartotojo atstumą nuo namų, atsižvelgiant į geografinę vietą, valdo namų šildymą

Greitesniam diegimui Finder sukūrė mokomąjį grojaraštį, kurį sudaro keli trumpi vaizdo įrašai, kurie žingsnis po žingsnio iliustruoja, kaip konfigūruoti ir naudoti BLISS Finder programėlę.

PREV
KAIP TEISINGAI PASIRINKTI IR ĮDIEGTI APŠVIETIMO REGULIATORIŲ
NEXT
FINDER 72 SERIJOS LYGIO RELĖS IR PLUDĖS
WHERE CAN I BUY FINDER PRODUCTS?

Find an authorized Finder dealer near you:

Loading...
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018