FINDER YESLY

Find ud af mere om YESLY. det komfortable levende system, der enkelt og effektivt forvandler dit hjem til et smart hjem.
FINDER'S APPS

Finder TOOLBOX

Appen dedikeret til installatører til opsætning og programmering af Finder-enheder

Finder YESLY

Kontroller dit smarte hjem

Finder BLISS

Dit hjem, din kime

Finder Toolbox NFC

Könnyű programozás
Udforsk Finder
Support

SOFTWARE & FINDER APPS

Download apps til at konfigurere og kontrollere dine Finder-produkter. Download det tekniske designsoftware til fagfolk.

TIL INSTALLATØREN
Finder Toolbox
Finder Toolbox er appen til det professionelle installationsprogram til at konfigurere YESLY-systemet på en enkel og intuitiv måde. Fås til iOS og Android.
FÅS PÅ
1
2
3
FINDER TOOLBOXSTØTTE OG RESSOURCER / DOWNLOADS
MANUAL FINDER TOOLBOX ANDROID EN
pdf (4 MB)
MANUAL FINDER TOOLBOX iOS EN
pdf (3 MB)
TIL BRUGEREN
Finder Yesly
Download Finder YESLY-appen for at omdanne dit hjem til et SMART HOME. Takket være denne app, der er tilgængelig til iOS og Android, kan hele familien styre lysene, elektriske skodder, persienner og gardiner rundt i hjemmet og kan skabe scenarier for maksimal komfort.
FÅS PÅ
1
2
3
FINDER YESLYSTØTTE OG RESSOURCER / DOWNLOADS
YESLY-selection-guide
pdf (5 MB)
Finder YESLY application
YESLY-brochure
pdf (6 MB)
DIT HJEM, DIT KLIMA
Finder Bliss
Med Finder BLISS behøver du ikke bekymre dig om at glemme at slukke for din varme eller om at komme hjem til et koldt hus. Appen giver dig mulighed for at indstille temperaturen enkelt og hurtigt, når du vil og uanset hvor du er. Med appen kan du tilslutte BLISS kronotermostater til din smartphone eller tablet, enkelt og intuitivt.
FÅS PÅ
1
2
3
FINDER BLISSSUPPORT OG RESSOURCER / DOWNLOADS
BLISS guide EN
pdf (3 MB)
BLISS BROCHURE EN
pdf (5 MB)

Nogen spørgsmål?

Kontakt os. Vores eksperter kan tilbyde dig teknisk og kommerciel support.
Hent FINDER'S APPS
Finder Toolbox
Finder Yesly
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018